NextLevel for Airlines

Neem contact opLogin voor maatschappijen

Next Level selecteren

Gratis toegang tot onze database

Het selectieproces van vliegers is een essentieel aspect voor iedere luchtvaartmaatschappij. In een ideale wereld worden alleen de beste en meest geschikte vliegers geselecteerd, wat een tijdrovend en kostbaar proces is. NextLevel is de ideale partner voor luchtvaartmaatschappijen. Niet alleen is onze database, met daarin complete profielen van zowel ervaren als low-time vliegers gratis beschikbaar, ook hebben we diverse moderne selectie-tools beschikbaar, die de kans op selectie missers aanzienlijk verkleinen.

Als non-profit organisatie streven we de hoogste kwaliteit na, tegen minimale kosten. NLP kandidaten zijn stuk voor stuk voorgeselecteerd en gestandaardiseerd, bovendien zijn de profielen van onze kandidaten gratis beschikbaar voor airlines. Geen bemiddelingskosten, geen verborgen kosten.

NLP heeft met deze filosofie al circa. 800 kandidaten naar airline standaard getraind en heeft van al haar individuele kandidaten een exact inzicht in de kwaliteiten en valkuilen.

Samen met uw maatschappij kijken we graag naar welke kandidaten passen bij uw specifieke functieprofiel. Uiteraard doen we dat als non-profit organisatie gratis. Ook kan NLP uw maatschappij desgewenst delen van de voorselectie uit handen nemen. Een selectie-proces moet inzichtelijk zijn, een duidelijk profiel bevatten en behoort met nane. de risico’s op zogenaamde ‘false-positives’ te minimaliseren. NLP is daarin al 10 jaar gespecialiseerd en mede daardoor preferred supplier geworden van diverse airlines.

ATO & CCTO

Selectie & training onder één dak

Naast onze bekende non-profit activiteiten voor vliegers, heeft NextLevel ook airlines veel te bieden. Onze voor-selecties én onze gratis database met daarin naar hoge standaard getrainde vliegers zijn wellicht al bij u bekend. Minder bekend nog, zijn onze ATO en CCTO activiteiten. Met cursussen als bijv. fire-fighting of dangerous training tot en met volledige type-rating training kunnen wij uw training organisatie bijstaan. Ook TRI, TRE, CRM en command preparation courses verzorgen wij regelmatig in opdracht van airlines.

Neem contact op

Crew services

Crew selecties

Het werven en selecteren van de toekomstige bemanningsleden en post-holders is niet alleen arbeidsintensief. Vergissingen in deze trajecten zijn kostbaar en hebben een directe impact op de vliegoperatie. De ervaring die NextLevel heeft met het ondersteunen van uw werving en selectie, bespaart u veel tijd en helpt om vergissingen te voorkomen. Bovendien is deze service voor airlines kosteloos. Niet alleen de voor-geselecteerde kandidaten in onze database maken onze werkwijze uniek, ook de ondersteuning die wij uw airline kunnen bieden bespaart tijd en geld.

Na enige jaren samenwerking zijn diverse airlines al tot de conclusie gekomen dat het werven en selecteren van kandidaten voor het overgrote deel efficiënt kan worden uitbesteed aan NextLevel. Een groter compliment kunnen wij ons niet voorstellen.

Instructeurs trainingen

Het opleiden van TRI’s en TRE’s is een proces wat binnen een airline vaak vertraagd wordt door de planning-issues van alledag. NextLevel biedt u de mogelijkheid om deze opleidingen gecentraliseerd en op efficiënte manier te doen. Ook dit sluit aan bij onze doelstelling; het ‘ontzorgen’ van airlines m.b.t. selecties en trainingen.

Payrolling

Voor -al dan niet tijdelijke- werknemers of crew-members kan het efficiënt zijn om de bijvoorbeeld de loonadministratie & contracten uit te besteden. NextLevel heeft ervaring in het behandelen van internationale payrolling en helpt u daar graag bij.

Neem contact op

Waarom NextLevel?

Ervaring aanwezig

Niet alleen zijn we al 30+ jaar actief in de luchtvaart en hebben we onder andere diverse maatschappijen succesvol helpen opstarten, ook onze staffing- en recruitment diensten hebben hun nut al ruimschoots bewezen. All-round en tot uw dienst. Het ‘ontzorgen’ van airlines is onze specialiteit.

Kostenverlagend

Kosten beheersbaar houden en inzichtelijk maken is essentieel in de luchtvaart. Zo zijn bijvoorbeeld selectieprocessen tijdrovend, foutgevoelig en lang niet altijd zijn de kosten ervan exact in kaart gebracht. Een kleine vergissing kan bovendien kostbare consequenties hebben. Onze gratis voor-selectie en ondersteuning bespaart ook u deze ‘onzichtbare’ kosten.

Eerst luisteren, dan pas actie

Graag bezoeken wij u, we bespreken met u uitgebreid de uitdagingen en doelstellingen van bijvoorbeeld uw werving- en selectie van zowel cockpit als cabin crew. Pas daarna maken wij een gedegen plan van aanpak om uw Airline zo goed mogelijk te ondersteunen. Doordacht en gericht op uw wensen.

Tijdbesparend

Door gebruik te maken van de gratis NextLevel database, heeft u direct toegang tot zowel ervaren als minder ervaren vliegers en tot goed getrainde cabin-attendants. Al onze kandidaten hebben een hoge mate van standaardisatie en zijn door ons tot een hoog niveau getraind. De kans dat onze kandidaten in uw selectie afvallen, neemt daardoor sterk af. Dat bespaart u en uw bedrijf veel tijd!